رییس مرکز اجرائیات پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی گفت: پرتخلفترین راننده ایرانی با سواری پژو 405 حدود 14 میلیون تومان تخلف رانندگی دارد.
به گزارش خبرنگار «شهری» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سرهنگ علیرضا جهانگیری با بیان این که این راننده متخلف در مجموع 663 فقره تخلف مرتکب شده است، افزود: از این میان بیشترین تخلفات این راننده به ترتیب 118 مورد مربوط به نبستن کمربند ایمنی، 94 مورد سرعت غیرمجاز، 20 مورد صحبت با تلفن همراه در حین رانندگی و 15 مورد نداشتن مدارک بوده است.
وی مدل این خودرو را مربوط به سال 81 دانست و گفت: بیشترین تخلفات از سال 82 تا سال 86 رخ داده است که پس از آن این خودرو توسط پلیس متوقف شده است.
جهانگیری با اشاره به این که خودرو مذکور به صورت قولنامهای در اختیار این فرد متخلف بوده است، اظهار کرد: با این وجود این فرد هیچگاه اقدام به تعویض پلاک بر اساس ماده 20 آییننامه راهنمایی و رانندگی نکرده است، همچنین در طول این سالها تنها یکبار برگه تخلفات را از دفاتر پلیس + 10 دریافت، اما آن را پرداخت نکرده است.
رییس مرکز اجرائیات پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی درباره نکات جالب پرونده پرتخلفترین راننده ایرانی، گفت: با توجه به محاسبات صورت گرفته، طول برگ تخلفات این فرد 9 مترو 28 سانتیمتر، تعداد صفحات پرینت برگه تخلف 57 صفحه بوده که هزینه پرینت آن حدود 58 هزار تومان میشود!
وی با بیان این که پرتخلفترین راننده ایرانی پیش از این 12 میلیون تومان جریمه داشته است، خاطرنشان کرد: ثبت چنین تخلفاتی از سوی پلیس نشانگر حضور همیشگی پلیس در تمامی صحنهها است که اثر امنیت پلیس را نشان میدهد.
وی تاکید کرد: در صورت عدم پرداخت جریمهها از سوی متخلفان تمامی خدمات راهور از طریق کد ملی به این افراد مسدود میشود، همچنین این فرد متخلف پس از تسویه حساب به دادگاه معرفی خواهد شد.
به گزارش ایسنا، پرتخلفترین راننده ایرانی که ساکن اهواز است، درباره چگونگی انجام 14 میلیون تومان تخلف خود گفت: در جاده اهواز ـ آبادان مسافرکشی میکنم و این خودرو را به صورت اقساطی از یک شرکت لیزینگی در سال 82 خریداری کردم.
وی در مورد سرعت غیرمجاز خود گفت: معمولا با سرعت 130 کیلومتر بر ساعت تردد میکردم و با مشاهده پلیس سرعتم را به حد مجاز کاهش میدادم، غافل از این که ماموران پلیسراه با دوربین 5 کیلومتر عقبتر تخلف من را ثبت کردهاند.
وی در خصوص نبستن کمربند ایمنی خود هم گفت: به علت کرایههای ناچیز این مسیر مجبور به سوار کردن دو سرنشین در صندلی جلو بودم، بنابراین سرنشینان جلو هم قادر به بستن کمربند ایمنی نبودند که در نهایت پلیس هم ما را جریمه میکرد.
پرتخلفترین راننده ایرانی با اشاره به این که در مجموع بابت خرید خودرو خود 26 میلیون تومان پول پرداخت کرده است، اظهار کرد: علت قیمت بالای تمام شده خودروام، عدم توانایی من در پرداخت اقساط وام خودرو بود که فروشنده نیز بابت دیرکرد آن سود دریافت میکرد.
وی با اشاره به این که تنها حدود 2 میلیون و 500 هزار تومان این تخلفات برای من است، ادامه داد: پس از گذشت دو سال از خرید اقساطی خودرو و به دلیل عدم توانایی در پرداخت وام مجبور شدم خودرو را در اختیار چند راننده دیگر در اهواز قرار دهم و ماهانه از آنها اجاره بگیرم تا قسط خودرو را بدهم و خودم نیز خودرو دیگری خریدم که اکثر تخلفات و جریمه دیرکرد پرداخت آنها مربوط به این رانندگان است.
پرتخلفترین راننده ایرانی تصریح کرد: خودرو را در آذر ماه سال گذشته به علت بدهی زیاد به شرکت لیزینگی که خودرو را از آن خریده بودم پس دادم، اما ماشین هنوز به نام من بود که پس از مدتی نامهای از سوی راهنمایی و رانندگی به منزلمان ارسال شد که باید برای پرداخت جریمهها و حل مشکلات موجود به تهران بیایم.
وی در پایان از پلیس درخواست کرد: با توجه به سهلانگاری من در جهت پرداخت خلافی خودرو، در صورت مساعدت و اقساطی کردن جریمهها، توانایی بازپرداخت آنها را خواهم داشت! |